Welkom bij Splendid Service BVBA

Bij Splendid Service BVBA staan we klaar om uw woning of bedrijfspand te laten stralen met onze hoogwaardige schoonmaakdiensten. Of het nu gaat om het reinigen van ramen, veranda's, gevels of zonnepanelen, wij leveren een service die voldoet aan de hoogste standaarden.

Contacteer ons

Uw betrouwbare schoonmaakpartner

Wij leveren een service die voldoet aan de hoogste standaarden. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat uw vastgoed er altijd op zijn best uitziet.

1 . Zuid Antwerpen

Vanuit onze thuisbasis in Kontich bedienen we al vele jaren de regio ten zuiden van Antwerpen. Naast Kontich zijn we actief in diverse andere plaatsen, waaronder Aartselaar, Mortsel, Lint, Reet, Boom en vele anderen.

2. Ecologisch verantwoord

Onze reinigingsproducten zijn niet schadelijk voor het milieu. We gebruiken speciaal osmosewater, wat duurzaamheid combineert met een vlekkeloos resultaat.

3. Particulieren en Bedrijven

Of u nu een particuliere klant bent die op zoek is naar een eenmalige reiniging of een bedrijfseigenaar die een regelmatig onderhoudsplan nodig heeft, bij Splendid Service kunt u rekenen op een zeer goede servic.

Tevreden klanten in de hele regio

Bij Splendid Service staat klanttevredenheid voorop. We bieden niet alleen een breed scala aan reinigingsdiensten aan, maar ook een uitstekende service die wordt ondersteund door onze jarenlange ervaring en reputatie in de sector. Of u nu een particuliere klant bent die zijn huis wil laten stralen of een bedrijf dat zijn professionele uitstraling wil behouden, wij staan klaar om aan al uw reinigingsbehoeften te voldoen. En dat in de ruime regio Kontich, Reet, Rumst, Wommelgem, Ranst, Zoersel, Schilde, Schoten, Vremde, Sint-Job, Tremelo, Heist-op-den-Berg, Sint-Katelijne-Waver, Ekeren, Kapellen, Brasschaat, Aartselaar, Mortsel, Wilrijk, Lint.

Maak een afspraak
Cleaner

Waarom kiezen voor Splendid Service?

Splendid Service staat garant voor kwaliteit en klanttevredenheid. Wij maken het verschil door:

01. 100% reinigingsgarantie

We rusten niet voordat uw hele gebouw perfect schoon is. We gaan zelfs hardnekkige vervuiling te lijf met speciale technieken.

02. Stiptheid

Als u een afspraak maakt, kunt u op ons rekenen. We zijn altijd op tijd bij u voor de deur.

03. Persoonlijke benadering

We luisteren naar uw wensen en behoeften en denken graag met u mee om aan uw verwachtingen te voldoen.

04. Ecologisch verantwoord

Onze reinigingsproducten zijn niet schadelijk voor het milieu. We gebruiken speciaal osmosewater, wat duurzaamheid combineert met een vlekkeloos resultaat.

Onze diensten

Wij ondersteunen u met:

Of u nu op zoek bent naar een snelle opfrisbeurt voor uw

ramen of een grondige reiniging van uw veranda nodig heeft, bij Splendid Service BVBA bent u aan het juiste adres. We bieden een breed scala aan diensten aan.

Review Image

Contacteer ons

Kies voor Splendid Service BVBA en geniet van een schoon en stralend pand, zowel van binnen als van buiten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Fara Boeckx - Splendid Service