Lichtstraten en koepels

Naast het reinigen van ramen biedt Splendid Service ook gespecialiseerde diensten aan voor lichtstraten en koepels. Deze architecturale elementen zijn prachtige toevoegingen aan elk gebouw, maar kunnen na verloop van tijd vuil en stof verzamelen, waardoor de lichtinval wordt verminderd en het zicht wordt vertroebeld.

Splendid Service

Baden in natuurlijk licht

Onze ervaren teamleden zijn getraind in het reinigen van lichtstraten en koepels met behulp van veilige en effectieve methoden. We verwijderen grondig alle vuil, bladeren, vogelnesten en andere verontreinigingen die zich kunnen ophopen, waardoor het natuurlijke licht weer vrij kan stromen en uw ruimte helder en uitnodigend blijft.

Of het nu gaat om een kleine lichtstraat boven een veranda of een grote glazen koepel boven een atrium, wij hebben de kennis en ervaring om het werk snel en efficiƫnt uit te voeren. Met onze diensten voor lichtstraten en koepels zorgen we ervoor dat uw interieur baadt in natuurlijk licht en dat uw uitzicht onbelemmerd blijft, terwijl u geniet van een schone en frisse omgeving.

Tevreden klanten in de hele regio

Bij Splendid Service staat klanttevredenheid voorop. We bieden niet alleen een breed scala aan reinigingsdiensten aan, maar ook een uitstekende service die wordt ondersteund door onze jarenlange ervaring en reputatie in de sector. Of u nu een particuliere klant bent die zijn huis wil laten stralen of een bedrijf dat zijn professionele uitstraling wil behouden, wij staan klaar om aan al uw reinigingsbehoeften te voldoen. En dat in de ruime regio Kontich, Reet, Rumst, Wommelgem, Ranst, Zoersel, Schilde, Schoten, Vremde, Sint-Job, Tremelo, Heist-op-den-Berg, Sint-Katelijne-Waver, Ekeren, Kapellen, Brasschaat, Aartselaar, Mortsel, Wilrijk, Lint.

Vraag een offerte aan