Reiniging van veranda's

Veranda's bieden een prachtige overgang tussen binnen en buiten, waar u kunt ontspannen en genieten van de natuurlijke omgeving.

Splendid Service

Baden in natuurlijk licht

Voor uw comfort en welzijn moet de veranda dan ook prima onderhouden en schoongemaakt worden. Daarom bieden we gespecialiseerde reinigingsdiensten aan om uw veranda weer in topconditie te brengen.

Onze ervaren teamleden zijn getraind in het reinigen van allerlei soorten veranda's, van glazen serres tot houten terrasoverkappingen. We beginnen met een grondige inspectie om eventuele ophopingen van vuil, bladeren, schimmels en andere verontreinigingen te spotten. Vervolgens passen we veilige en effectieve reinigingsmethoden toe om uw veranda te ontdoen van al het vuil en weer te laten stralen.

Of uw veranda nu licht vervuild is door stof en pollen of ernstig aangetast is door mos- en algengroei, wij hebben de kennis en ervaring om het werk snel en efficiƫnt uit te voeren. We behandelen elk oppervlak met zorg en aandacht, zodat uw veranda er weer als nieuw uitziet en u optimaal kunt genieten van het buitenleven.

Tevreden klanten in de hele regio

Bij Splendid Service staat klanttevredenheid voorop. We bieden niet alleen een breed scala aan reinigingsdiensten aan, maar ook een uitstekende service die wordt ondersteund door onze jarenlange ervaring en reputatie in de sector. Of u nu een particuliere klant bent die zijn huis wil laten stralen of een bedrijf dat zijn professionele uitstraling wil behouden, wij staan klaar om aan al uw reinigingsbehoeften te voldoen. En dat in de ruime regio Kontich, Reet, Rumst, Wommelgem, Ranst, Zoersel, Schilde, Schoten, Vremde, Sint-Job, Tremelo, Heist-op-den-Berg, Sint-Katelijne-Waver, Ekeren, Kapellen, Brasschaat, Aartselaar, Mortsel, Wilrijk, Lint.

Vraag een offerte aan