Ramenwassen voor Particulieren en Bedrijven!

Bij Splendid Service zijn we ervan overtuigd dat schone ramen niet alleen een esthetische meerwaarde bieden, maar ook bijdragen aan een gezonde en prettige leef- of werkomgeving. Daarom bieden we een uitgebreide ramenwasdienst aan, waarbij we zowel de binnen- als buitenkant van uw ramen grondig reinigen.

Splendid Service

Ervaren ruitenwasser

Onze ervaren professionals zijn uitgerust met de nieuwste technologie├źn en hoogwaardige reinigingsmiddelen om zelfs de meest hardnekkige vuil- en vlekken te verwijderen. Of u nu grote glazen gevels, delicate lichtstraten of koepels heeft, wij zorgen voor een sprankelende en streeploze afwerking, waardoor uw ramen weer hun oorspronkelijke glans terugkrijgen.

Bij Splendid Service bieden we niet alleen traditionele ruitenreiniging aan, maar ook osmosereiniging. Hierbij maken we gebruik van gezuiverd water dat vrij is van mineralen, waardoor er na het drogen geen strepen of vlekken achterblijven. Deze methode is vooral geschikt voor glasoppervlakken die extra zorg en aandacht vereisen, zoals zonnepanelen, delicate materialen en moeilijk bereikbare ramen.

Of u nu een particuliere klant bent die op zoek is naar een eenmalige reiniging of een bedrijfseigenaar die een regelmatig onderhoudsplan nodig heeft, bij Splendid Service kunt u rekenen op een zeer goede service en deskundig advies op maat. Onze flexibele planning en professionele aanpak stellen ons in staat om aan al uw wensen te voldoen en uw ramen te laten stralen, ongeacht de omvang van de klus.

Tevreden klanten in de hele regio

Bij Splendid Service staat klanttevredenheid voorop. We bieden niet alleen een breed scala aan reinigingsdiensten aan, maar ook een uitstekende service die wordt ondersteund door onze jarenlange ervaring en reputatie in de sector. Of u nu een particuliere klant bent die zijn huis wil laten stralen of een bedrijf dat zijn professionele uitstraling wil behouden, wij staan klaar om aan al uw reinigingsbehoeften te voldoen. En dat in de ruime regio Kontich, Reet, Rumst, Wommelgem, Ranst, Zoersel, Schilde, Schoten, Vremde, Sint-Job, Tremelo, Heist-op-den-Berg, Sint-Katelijne-Waver, Ekeren, Kapellen, Brasschaat, Aartselaar, Mortsel, Wilrijk, Lint.

Vraag een offerte aan